nem post
Oktatás

SVT, Spirituális Választerápia haladó tanf.

Auth Csilla

Aki járt már SVT tisztításon az tudja, hogy ez a módszer egy rendkívül hatékony eszköz a különböző szellemi, érzelmi és fizikai blokkok eltávolítására. Hatalmas segítséget nyújt azoknak az akadályoknak az eltávolításában, amiket fizikai szinten, tudatosan hiába próbálunk megoldani. Hiába ismerjük fel, értjük meg és fogadjuk el azt, hogy egy bizonyos területen lépésekre van szükségünk ahhoz, hogy változás történjen, ha a tudatalattink olyan élményeket, félelmeket és energiákat tárol, amik ezeket a változtatásokat megakadályozzák.


Az Alap Tanfolyamon résztvevők megtanulták, hogyan létesítsenek kapcsolatot spirituális vezetésükkel és elkezdték használni az SVT rendszer alap táblázatait.


A 3 napos Haladó Tanfolyam célja az Alap Tanfolyamon megismert teljes tisztítási folyamat ismeretének elmélyítése, a Felső Énes kapcsolat erősítése és annak megtanulása, hogy miként végezzünk mindig teljes és tiszta munkát az SVT módszerével. Kiosztásra kerül a rendszer valamennyi táblázata és megtanuljuk azt is, hogyan dolgozzunk családtagokkal, ismerősökkel és - majd a későbbiekben - kliensekkel.  Akárcsak az Alap Tanfolyamon, ezúttal is rengeteg lesz a felügyelet melletti gyakorlás.

 

Az SVT haladó tanfolyam ára: 75 000 Ft

Időpont: 2015. nov. 28-29.

 

Ha kérdésed van, vagy már döntöttél is,kérlek, e-mail-ben jelezd részvételi szándékod és küldöm a részleteket!

Szeretettel várok mindenkit!

Auth Csilla

www.csillaauth.hu

csilla@csillaauth.hu

06 30 52 77 808