nem post

Tisztító meditáció

csütörtök 18:30

István Zsolt, Épületgépész mérnök vagyok

1997-ben kezdtem foglalkozni a spiritualitással, 1998-ban  SPIRITUAL HUMAN YOGA  (SHY)  Mesteri oklevelet kaptam Svájcban.  Ez a tanítás az ősi Egyiptomba nyúlik vissza. De sajnos az idő múlásával csaknem teljesen elveszett.
Ezt követően az SHY központ keretében végeztem munkát, segítettem embereken az életenergia szabad áramlásában a csakrák helyes működésében, valamint többen összefogva segítettük a világ katasztrófa sújtotta területeit is.
2009-ben egy családi eseményt követően döntöttem úgy, hogy ki utazom Brazíliába és személyesen találkozom  Joao de Deus Brazil médiummal. Amit ott akkor tapasztaltam magamon, éreztem, láttam, gyógyulásokat, energiákat, olyan erős hatással volt rám, hogy úgy döntöttem segítséget kérek tőle, hogyan tudnék én is egyre nagyobb és tisztább energiákkal embereknek segíteni.

Ekkor el kezdődött egy folyamat, ami a mai napig is tart.

Eddig 5 alkalommal találkoztam Joao-val, összesen több mint 6 hónapot volt szerencsém a közelében tölteni. Ebben az évben (2013 március) meg kért, hogy üljek a Médiumoknak fenntartott székbe és onnan segítsem a munkáját, hogy Ő is fokozott spirituális emelésben részesíthessen.

Magyarországra érkezve, kaptam fentről a jelzést, hogy meditációkat kell tartanom az emberek megsegítése érdekében.

Nekem a feladatom, az Entitások lehívása és az energia áramlásának fenntartása.

Ahogy Joao szokta mondani: „Nem én gyógyítok, Isten gyógyít. Én csak az eszköz vagyok hozzá”.

Ezeken a meditációkon Spirituális tisztítás történik, amit a Fény Entitásai végeznek el, kérés alapján. Néhányan közülük: Loyolai Szent  Ignác,  Jézus, Dr. Augusto de Almeida, Dr. José Valdivino, Casciai Szent Rita, Francisco Xavér,  Szent Ferenc, Dr. Oswaldo Cruz, és sokan mások.
A Szeretetenergia, amit a  Fény Entitásai hoznak, képessé tesz bennünket, hogy elengedjük félelmeinket, szorongásainkat. Segítségükkel képessé válhatunk a megbocsátásra önmagunk és embertársaink felé, valamit be gyógyíthatjuk lelki sebeinket is.
A Fény Entitásai mindig az aktuális legfontosabb területeket gyógyítják, annyi és olyan tisztító energiákkal amire éppen szükségünk van, figyelembe véve személyes kéréseinket.
A Fény Entitások munkája kiterjed az életünk minden területére: egészség; család; emberi kapcsolatok; párkapcsolat; harmónia, egyensúlyban lévő, szeretetteljes élet munka; bőség) és ezzel együtt fokozzák a spirituális emelkedésünket, javul egészségünk.
A rendszeres közös meditációk hatására fokozottan tisztulunk és gyógyulunk, mivel rezgésszintünk növekedése folyamatossá válik, tudatosságunk emelkedik, közérzetünk javulni fog, feszültség mentesebbek, kiegyensúlyozottabbak, így egyre boldogabbak egészségesebbek leszünk.

Ha Ön is szeretné, ezt a pozitív változást megtapasztalni kérem, keressen bizalommal!

Várlak szeretettel a Van Egy Hely Életenergia Központ-ban!

hozzájárulás: 1.500 Ft

nyugdíjasoknak 1.000 Ft

Érdeklődni: István Zsolt-nál a 06 70 517 3838 telefonszámon lehet a meditációval kapcsolatosan.

Meditációs időpont: minden  csütörtökön délután  18:30-20:00

Email:  allcaridade@gmail.com 

http://tisztitomeditacio.hu/