nem post

Transzformációs játék

Simon Szilvia

Kedves Barátunk!

Kocogunk szépen a január derekán, mégis még velünk van az Új Év igézete. Február a lassan ( a felmelegedés miatt, a szokásosnál gyorsabban) ébredés időszaka.

A kelta évkörön Brigit hármas Istennőhöz sorolják a február 1-től induló 6 hetet. A Költők, kovácsok, gyógyítók Istennőjeként tartották számon. Női minőségében a Leány, Anya, Bölcs Öregasszony erejét képviseli. Egyszerűen a Kezdet időszakaként is tekinthetünk erre a periódusra. A lehető legjobb alkalom, hogy Évkezdő Játékkal elinduljunk, belső utazásra, lelkünk ismeretlen tájai felé.

A Transzformáció Játék egy olyan utazásra hív, ahol nincsenek vesztesek és nyertesek, egyszerűen Utazás van. A saját Kalandos Világodba, saját Én Térképed segítségével fedezheted fel, a Benned lévő belső erőket, erőforrásokat, gátakat. Az Univerzum ereje is megjelenik. A Játék során humoros, szórakoztató, olykor könnyfakasztó formában lépnek elő mindazok a tudattalan tartalmak, amik életünk összes területét irányítják.

Egyetlen, saját kérdéssel utazunk, amit ha megosztasz, a Csoport energiája hihetetlen módon megtámogat. Nem véletlen kikkel játszol, s milyen témákat hoztok.

(párkapcsolati, anyagi, szellemi, életút jellegű, egészségügyi)

A Játék során transzformálódnak a gátak s útmutatást kaphatunk saját életünk következő lépéseinek megtételéhez szükséges tennivalókhoz.

Felismerés, Angyal s Visszatartó erő kártyák mutatják meg pontosan hogyan közelítünk az adott témához.

Játékvezetőként pedig, arra tudlak inspirálni, hogy lásd meg az új nézőpontokat és merj megnyílni, döntést hozni, választani.
 

A Játék időtartama 5-6 óra körülre tehető, ez a résztvevők haladási gyorsaságától függ. (amit nem siettetünk, csak megtörténik) Baráti Társaságnak is kiváló, hiszen ott már jól ismeritek egymást, ez nagyon támogató és meglepő erejű tud lenni.

Videó (a Játék a skóciai Findhorn Közösségből származik, a filmen az Alapítót s kis csapatát láthatjátok.) 

https://www.youtube.com/watch?v=9Sk249V6-MM&x-yt-ts=1421782837&x-yt-cl=84359240#t=40

A Játékra mindenképp be kell jelentkezned. Maximum 4-en játszhatják, 3 fő alatt nem is indítjuk el. A Transzformáció Játék az Új Év energiáira is rámutathat.

Kedvezménnyel (a szokásos 10 000 ft helyett ) 7500 ft/fő az az összeg, ami befektetés magadba! :-)

Jelentkezési határidő: február 2.-a  JEL: muhl.krisztina@vanegyhely.com elérhetőségeddel (név, telszám, mail cím)

Előleg: 2500 ft  (amit leadhatsz a VEH recepciójánál, ez ha mégsem jössz el, vissza nem térítendő, bár remélem ez fel sem merül)

Időpont: 2015. február 15. vasárnap 12:00

 

Arra kérlek, hogy ha jössz, aznapra ne tervezz semmi mást, nagyon fontos a megfelelő pihenés és regeneráció a hosszú Játék után! Egyéni megkeresésre, több infót is tudok a játékról küldeni. Ha ilyen igényed van, kérlek jelezd a recepción, illetve a fenti e-mail címen.

Ha kérdésed van, keress meg bátran!

Szeretettel várlak:

Simon Szilvia

Access Bars facilitator, szervező, játékmester

06 702388612

Visszajelzések az előző Játékok után:

"Csak ajánlani tudom mindenkinek hogy vegyen részt a következő Transzformáción! Mert az új év egy remek alkalom hogy egy kicsit magunkba nézzünk, de mindezt ne a szokásos - fogadom hogy az új évben nem fogok-... listával kezdjük... én múlt héten vehettem részt egy ilyen évkezdő utazásba önmagam világába egy ilyen nyitott, őszinte baráti légkörben, amit köszönök Szilvinek, Vikinek és Mariannak, "játszótársaimnak" akik sokat segítettek hogy kibogarásszuk a kártyák üzeneteit, hogy közelebb kerülhessek magamhoz és ezáltal másokhoz!"  (Eszter)

"Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nekem is remek felismeréseim voltak ennél a játékos önismereti csoportnál" (Beatrix)

"Mindannyiunk nevében köszönjük Neked és persze magunknak a tegnapi maratoni napot. Nagy élmény volt, tudjuk, hogy fontos változások indultak el... Áldásokban és fényben gazdag napot kívánok, szeretettel Kati"