nem post

Transzformációs Játék Est

Simon Szilvia

Transzformáció Játék Est

 Február 9.
18h gyülekező, kezdés, 18:30h
 

Kedves, téli havas, tavaszi napfényes hangulatú napokkal UTAZÓK!! a Nyílt Napon bemutatott Transzformációs Játék sikere alapján, s a február 15.-ére tervezett Transzformációs Játék - egész napos önismereti Játék - kapcsán, szeretnélek meghívni egy Játékkal, Önismerettel teli Estére! Ezen az estén egy kérdéssel utazunk, s a Játék inspirációs kártyái segítségével felkutatjuk, megéljük, felismerjük, beépítjük Segítő erőinket, áldásban gazdag képességeinket, s szembenézünk a Visszatartó Erőkkel, blokkokkal.

A Játékra egy kérdést hoz, ami most nagyon foglalkoztat!

A Játékra való készülésnél fontos a létszám, kérlek a részvételed előre jelezd a Van Egy Hely recepcióján vagy a ravenszil@gmail.com mail címen.

 

A Transzformáció Játékról:

A Játékot a skóciai Findhorn közösségben alkották meg, elsősorban önismereti Játék, ahol dobókocka, bábuk, életút-pályán haladás, s választható kártyák adják az alapot. A Játék során, a  feltett kérdésünkkel utazunk, fizikai, érzelmi, értelmi, szellemi szintet járunk be! s rengeteg tudatosítás kártya, személyes beszélgetés segíti, hogy  a kérdésünk mélyén lapuló erőket felismerjük, tudatosítsuk, sebeinket begyógyítsuk,  döntéseket hozzunk. A Játék remek hangulatban zajlik.

A hagyományos Játékban 4 fő vehet részt, a mai estén kitágítjuk a kört s "élőben" játszunk! Nyilván egy Este alatt minden kérdésedre nem adhatok választ, de kitűnő lehetőség egy remek estéhez, s hogy megismerd miről is szól ez a fantasztikus eszköz, s ehhez még nagyban segít nekünk a Csoport ereje.

Az sem mindegy ki, milyen kérdést hoz, s miket húz, mivel mindez Rád ugyanúgy vonatkozni fog!!

Ha megteheted, hozz magaddal barátokat, ismerősöket is!

Ami a legfontosabb: nyitottság egy jóízű kalandhoz, rugalmasság a csoport tagok témái kapcsán, együttérzés a feloldó-transzformatív folyamatokkal.

Kérlek, csak akkor gyere el, ha szívesen belemerülsz ebbe a Kalandba!

Vajon hozzád milyen Őrangyal? Felismerés kártya? Visszatartó erő érkezik ? :-)

 

Az esthez való hozzájárulás: 2500 ft/fő

Érkezés: 18h

Kezdés: 18:30h

Zárás: 21:30h  (esetleg 22h)

Szeretettel látlak!

Simon Szilvia facilitator, mesélő, játékmester 06 70 238 8612